Bergamot Developments a finalizat prima fază a proiectului Luxuria Domenii Residence

Bergamot Developments S.R.L., societate deținută de Impact Developer & Contractor, anunță finalizarea primei faze a proiectului Luxuria Domenii Residence, ce va avea loc în a doua jumătate a lunii mai. Clasat în categoria premium, ansamblul rezidențial este poziționat în noul pol de business al capitalei, unde vor activa peste 20.000 de corporatiști, aspect ce menține un grad ridicat de interes pentru locuințele din proximitate.

Lucrările de construcție a primei faze, denumită A2, au început în luna martie 2018 și s-au finalizat recent, odată cu recepția realizată împreună cu instituțiile statului și intabularea imobilelor, urmând ca apartamentele să fie predate începând cu data de 15 mai 2020.

Ansamblul a fost proiectat încă de la început pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria clădirilor verzi, primind certificarea Breeam Excellent, ceea ce reprezintă o aliniere la standardele internaționale ale construcțiilor cu obiectiv locativ. Prima fază însumează 232 de apartamente și include garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere și penthouse-uri de 4 și 5 camere.

La 31 decembrie 2019, gradul de rezervare era de 55% din apartamentele primei faze, în topul preferințelor fiind apartamentele cu 2 camere. Clienții au demonstrat interes și pentru studiouri, în aceeași măsură ca pentru apartamentele cu 3 camere, clasamentul fiind urmat de apartamentele și duplexurile cu 4 camere.

În ciuda distorsiunilor create în prezent de răspândirea virusului Coronavirus SARS – COV – 2 piața imobiliară din România își păstrează un fundament sănătos, bazat atât pe o cerere sustenabilă, cât și pe un sector de industrie matur, susținut de dezvoltatori cu resurse financiare solide.  De aceea, credem că în perioada imediat următoare, segmentul imobiliar rezidențial va reveni relativ rapid la normal, în special în ceea ce privește segmentul construcțiilor noi. De aceea, în prezent, am adoptat o serie de măsuri de protecție a personalului împotriva răspândirii noului virus, ceea ce ne-a permis continuarea executării planului lucrărilor de contrucție, astfel încât să putem respecta termenul de livrare asumat pentru prima fază a proiectului. Având în vedere și planurile anunțate ale autorităților, de ridicare treptată a măsurilor de izolare, suntem încrezători că vom putea respecta termenele de finalizare și pentru următoarele 2 faze: 268 de apartamente cu predare în luna decembrie 2020,  respectiv 130 de apartamente, în luna aprilie 2021. La acest moment, lucrăm în paralel la toate trei fazele proiectului, într-un ritm care ne asigură atingerea acestor obiective”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

În contextul unei noi perspective asupra stilului de viață și a modului de raportare la propria locuință, Luxuria Domenii Residence satisface multe din nevoile cetățeanului modern, care dorește să facă o schimbare în bine și să acceadă la următorul nivel, prin calitatea traiului său.

Luxuria oferă un context de locuire occidental într-o zonă bună a Bucureștiului, facilități multiple în ansamblu: parcări exclusiv subterane, parc cu grădini tematice, centre de fitnesss, lounge, recepții disponibile 24/7, locuri de joacă pentru copii, acces securizat, pază umană și supraveghere video. Punctele  de interes din proximitate acoperă nevoile oamenilor de business, dar și ale familiilor: parcuri (5 min de condus până la Parcul Herăstrău), spitale, unități educaționale, restaurante și cluburi și centre de wellness. Conectivitatea față de puncte cheie înseamnă acces facil în centrul orașului, centre de business și către aeroport, ceea ce diminuează timpul petrecut în trafic.