Structura a două blocuri cu 11 etaje din Titan, finalizată

Pe un spațiu care era abandonat de peste 15 ani, plin de buruieni, de pe strada Fizicienilor nr. 7 din cartierul Titan, Forty Management ridică două blocuri P+11 iar structura acestora tocmai a fost finalizată. Infrastructura instalațiilor (MEP) este realizată în proporție de 60%, iar finisajele interioare sunt şi acestea realizate în proporţie de 40%.

Proiectul Central District 4 Elemente cuprinde un ansamblu de locuințe și spații comerciale şi va fi gata în trimestrul III al acestui an.
Acesta va avea două corpuri P+11 destinate celor 194 de unități locative. Proiectul a fost deja precontractat în proporție de 100%, înca de acum două luni.

„Lucrările avansate pentru acest proiect mixt se încadrează în termenul de finalizare stabilit pentru trimestrul III al acestui an. Finalizarea structurii permite acum avansarea lucrărilor, astfel că în următoarea săptămână vom demonta ambele macarale si vom incepe lucrarile exterioare”, a declarat Ana Hogea, Director Vanzari, Forty Management.

Proiectul are vederi panoramice, 3.000 mp de curte comuna cu fantani si jardiniere, zona de socializare cu gratar si cinema exterior, iar in premiera nationala, o pista de alergare pe acoperis.

Cele trei componente ale proiectului arhitectural imaginat de Razvan Barsan&Partners si coordonat de Brisk Group sunt: baza clădirii A, avand funcțiuni comerciale de 1.704 mp (4 spații comerciale), deschise catre strada dar inchise catre zona privata a proiectului avand zona de parcare dedicata, cele două corpuri P+11 destinate celor 194 de unități locative, inconjurate de 3.000 mp de gradini, plus două niveluri generale de parcare subterana.

La acestea se mai adauga si alte componente ce vor crea o comunitate reala: pista de alergare pe bloc, cinema exterior, sala de fitness, restaurant, loc de joaca copii, bazine de apa, peste 3.000 mp de zona de promenada cu jardiniere si pomi, zona de socializare cu 60 de locuri, wifi si muzica.

În acest moment, vânzările pentru Central District 4 Elemente sunt finalizate.
Clăfdirile sunt în cartierul Dristor/Titan, la 8 minute de parcul Titan si statia de metrou Nicolae Grigorescu.

Proiectul Central District 4 Elemente a obținut din partea Romania Green Building Council pre-certificarea Green Homes, care marchează norme de perfomanță și sustenabilitate superioare pentru locuințele verzi.