Impact construiește și o grădiniță în cartierul Boreal Plus, din Constanța

Investitorul Impact Developer & Constractor SA a obținut de la primăria Constanța certificatul de urbanism nr.104 pentru investiția din Constanța, strada Brest  (DE 279, DE 270)  LOT ZF13+ZF14+ZF15+ZF16+Lot Drum, Lot 2, pentru construirea unei clădiri cu funcțiunea de grădiniță, amenajări exterioare și racorduri utilități, împrejmuire și accese carosabile și pietonale.
Este vorba despre o investiție care va fi integrată în ansamblul imobiliar  care va fi ridicat în nordul municipiului Constanţa, zona cartier  Boreal Plus , scrie Ziua de Constanța.

În document se specifică faptul că proprietarul imobilului va obține autorizația de construire pentru instalația de utilizare aferentă branșamentului de gaze naturale, dacă se execută lucrări de racordare gaze – pentru lucrările de branșamente și racorduri care se execută pe domeniul public conform prevederilor Legii nr. 50/1991 modificată prin Legea nr. 7/2020 art. 11 alin. (7).

În toamna anului trecut,  Impact Developer&Contractor SA a depus la Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța proiectul: „Construire ansamblu locuințe colective lot 1-Greenfield Constanța blocuri tIP: XA-P+11E+etaj tehnic, XB-P+8E+etaj tehnic, XC-P+8E+etaj tehnic, M1-P+11E+etaj tehnic, M2-P+11E+etaj tehnic, PARCAJ-S+P+4E”, amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, strada Nespecificată, Parcela 267.  Este vorba despre ansamblul imobiliar Boreal Plus care va fi ridicat în nordul municipiului Constanţa, mai menționează publicația amintită.