CADWARE Engineering și 3D Space oferă posibilitatea de achiziție a programelor TopoLT, ProfLT și TransLT și în varianta abonament

Compania CADWARE Engineering, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și software de proiectare din România, anunță lansarea unei noi modalități de comercializare a programelor TopoLT, ProfLT și TransLT, pentru a oferi clienților săi mai multă flexibilitate în ceea ce privește licențierea.

Începând cu ianuarie 2021, programele TopoLT, ProfLT și TransLT pot fi achiziționate și sub formă de abonament anual. Aceste aplicații cu utilizare în topografie și geodezie puteau fi cumpărate anterior doar ca licență permanentă. Programele TopoLT, ProfLT și TransLT sunt destinate firmelor de topografie și cadastru. “Prin introducerea licențelor de tip abonament și a posibilității de plată în rate pe site, ne dorim să oferim firmelor la început de drum și nu numai posibilitatea de a se licenția, ținând cont de contextul economic actual.” a precizat Brândușa Pârlog, Managing Partner CADWARE Engineering.

Producătorul acestor programe este compania 3D Space, care si-a propus să extindă opțiunile de licențiere a celor 3 programe de topografie și cadastru.

Unul dintre obiectivele noastre de anul trecut a fost acela de a lansa abonamentele anuale la programele TopoLT, ProfLT și TransLT pentru a oferi clienților o licențiere flexibilă, adaptată la nevoile lor. Acest tip de licențiere este utilă îndeosebi firmelor de topografie și cadastru care au nevoie punctual de un număr mare de licențe, de costuri predictibile anuale sau doresc să beneficieze de ultima versiune disponibilă.”, a menționat Cristinel Bujor, directorul general al companiei 3D Space și totodată dezvoltatorul programelor TopoLT, ProfLT și TransLT.

Odată cu lansarea abonamentelor anuale, CADWARE Engineering a relansat site-ul de prezentare www.topolt.com, care a presupus o interfață mai prietenoasă și optimizări în prezentare a produselor pentru o înțelegere mai facilă a aplicațiilor, a funcțiilor acestora și a modului de utilizare. De asemenea, a fost introdusă și pe site posibilitatea de plată în rate a celor trei programe.

Îmbunătățirile aduse site-ului permit clienților să își facă o idee mai clară despre produse și servicii, iar procesul de achiziție devine mai ușor.

Cele trei programe – TopoLT, ProfLT și TransLT – sunt prezentate acum într-o formă mai detaliată pe site-ul https://www.topolt.com/ro/

##

Despre CADWARE Engineering

CADWARE Engineering este furnizor de aplicații software 2D și 3D pentru diverse domenii – arhitectură, design interior, proiectare, construcții, inginerie, media & entertainment, topografie, cadastru – , create de cele mai prestigioase branduri din lume. Compania asigură servicii de licențiere, consultanță, implementare și suport tehnic pentru aplicațiile software și echipamentele hardware distribuite. De asemenea, oferă servicii de instruire și certificare personal, precum și servicii de training specializat. Din 2009, CADWARE Engineering este distribuitor autorizat pentru programele TopoLT, ProfLT și TransLT, aplicații foarte cunoscute pe piața din România și în străinatate.

Contact

https://www.cadware.ro/

https://www.topolt.com/ro

Adresa: Aleea Barajul Iezeru, Numărul 6A, Etaj 3, Sector 3, 032799, Bucureşti

Telefon: +4021 340 40 91

E-mail: marketing@cadware-eng.ro

##

Despre 3D Space

3D Space este o companie cu experiență în realizarea proiectelor de topografie și cadastru. În prezent, activitatea companiei constă în dezvoltarea de soluții software. 3D Space este dezvoltatorul aplicațiilor TopoLT, ProfLT și TransLT, soluții dedicate pentru proiectele de topografie și cadastru.

 

All About Visual Communication - Dialog Textil