Licitație pentru proiectant la o clădire de 5 mil. € din Cluj

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca a lansat o licitaţie publică pentru elaborarea proiectului tehnic şi asistenţă tehnică pentru realizarea unei clădiri D+P+3E.

Valoarea totală a proiectului este de 23.861.385,62 lei (4,89 milioane euro) iar valoarea contractului de proiectare este de 272.266 lei, fonduri europene. Data limită de depunere a ofertelor este 24 februarie 2021.

Este vorba de un centru de transfer tehnologic „CTT-Biotech”. Va avea spații administrative, laboratoare, sali de demonstrație, săli de extracție și prototipare, săli de conferințe.

Obiectivul general al proiectului este oferirea de facilități și servicii informaționale și tehnologice către întreprinderile din sectorul suplimentelor alimentare (ex.extracte din plante, probiotice incapsulate, jeleuri fortifiate) prin asigurarea unui spațiu corespunzător pentru un centru de transfer tehnologic, care să asigure o relație cât mai directă și rapidă între mediul economic și cel universitar de cercetare.

Documentaţia a fost realizată de Stil Proiect SRL, informează publicația Ziua de Cluj. Pe parcela de 6.646 mp, există trei corpuri de clădire – C1,C2,C3, primul urmând a fi desfiinţat şi în locul acestuia ridicată noua investiţie.

Centrul va fi în Cluj-Napoca, Calea Floreşti, nr. 64.