Investiție de 2 milioane de lei într-un complex sportiv la Sângeorz-Băi

În curând vor începe lucrările de construire a unei baze sportive la Sângeorz-Băi, amplasamentul fiind predat constructorului, a anunțat primarul Traian Ogâgău, citat de Timp Online.

Proiectul ”Construire complex sportiv în orașul Sângeorz-Băi, strada Someșului”, cu o valoare de 2 milioane de euro, se derulează prin Compania Națională de Investiții.

Acesta va cuprinde teren de fotbal, tribună acoperită (cu regim de înălțime P+2E și peste 500 de locuri pe scaune), vestiare, clădire administrativă.

Arena ar putea purta numele fostului mare internațional Gabi Balint, originar din orașul Sângeorz-Băi.

”Noul complex, prin structura, compartimentarea și dotările sale va asigura funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive la standard europene, investiția concretizându-se într-un teren de fotbal nou și într-o construcție nouă (tribună) pe 3 niveluri, care să satisfacă atât din punct de vedere sportive, cât și organizatoric desfășurarea  de activități sportive de tip fotbalistic. Investiția are o valoare de aproximativ 2 milioane euro, lucările urmând a fi executate de firma SC Transilvania Grand Construct SRL. Astfel, în acest context s-a predat amplasamentul în vederea îndeplinirii acestui frumos proiect, care asigură funcțiunile unui loc amenajat pentru desfășurarea de activități sportive”, informează Primăria Sângeorz-Băi printr-un comunicat.