Maurer Imobiliare a depășit borna de 9.000 de apartamente vândute

Dezvoltatorul imobiliar brașovean Maurer Imobiliare  a depășit cifra de 9.000 de apartamente, cifră care cumulează vânzările de apartamente din cadrul proiectelor imobiliare din țară aflate sub semnătura acestui dezvoltator.

Proiectele Maurer Imobiliare sunt Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara.

”Aceste 9000 de apartamente vândute nu reprezintă altceva decât visurile celor care ne-au oferit încrederea lor și au ales să pășim împreună spre ACASĂ – acel loc care, mai mult decât cărămidă, beton și ciment, înseamnă emoție, familie și o permanentă stare de bine. Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Sighișoara, Cluj, mai mult decât puncte de pe harta României, înseamnă locurile în care ne-am pus amprenta și am contribuit la  crearea unor comunități tinere și dinamice. De la început, ne-am focusat toată atenția către viața din aceste cartiere, către oamenii care însuflețesc aceste clădiri, iar zecile de evenimente, acțiuni și activități dedicate comunităților noastre stau mărturie acestui fapt”, susține Cristina Nicodim, specialist marketing în cadrul companiei.

Maurer Imobiliare a lansat pe piața imobiliară un concept inovator și unic de recompartimentare a apartamentelor prin care se obține maximizarea spațiilor din cadrul unui apartament. Acest lucru este posibil prin integrarea în cadrul apartamentelor a conceptului inovator RoomInnovation care vizează, în mod direct, aspectele funcționale și de design ale locuințelor, conceptul fiind dezvoltat de către fondatorul companiei Maurer Imobiliare și executat tehnic împreună cu firme germane de prestigiu. ”Ne dorim ca acest concept să ajungă în casele a câtor mai mulți oameni, nu doar în România ci peste tot în lume, pentru că, în linii mari, este un concept care sporește calitatea vieții oamenilor. Aportul nostru social prin conceperea acestui produs extrem de util în casele oamenilor este unul semnificativ.”, declară Simon Maurer, fondatorul companiei, despre conceptul inovator RoomInnovation.

Toate proiectele aflate sub semnătura Maurer Imobiliare vor beneficia de acest upgrade însă Avantgarden3 (proiectul etalon al companiei) este primul proiect care are integrat conceptul inovator RoomInnovation. Odată cu faza V a fost lansat conceptul de ”Apartamente multifuncționale” – primele apartamente de acest tip în care este integrat conceptul inovator prin care un apartament își schimbă funcționalitatea și își dublează, practic, suprafața.