AFI Europe anunță instalarea unui nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI

AFI Europe oferă chiriașilor și vizitatorilor săi un mediu sigur, prin instalarea unui nou sistem performant de purificare a aerului, în toate proiectele sale

AFI Europe, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piața centrală și est europeană, continuă să își păstreze angajamentul ferm de a proteja siguranța chiriașilor, clienților, vizitatorilor și partenerilor de business care intră în oricare dintre clădirile de birouri sau centrele sale comerciale.

AFI Europe este una dintre primele companii care a instalat un nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI- Needle Point Bi-Polar, în România.

“Calitatea și siguranța au fost întotdeauna prioritățile noastre și s-au reflectat în toate produsele și serviciile oferite chiriașilor noștri. Ne menținem angajamentul de a le oferi un mediu sigur, protejat și modern chiriașilor, vizitatorilor, clienților si partenerilor de business. Astfel, am luat decizia fermă de a investi într-un nou sistem de purificare a aerului, fără ozon, care îmbunătățește calitatea aerului și protejează împotriva virusurilor și bacteriilor, în toate spațiile publice, inclusiv în lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania și Republica Cehă.

Noul sistem de purificare a aerului – Global Plasma Solution (GPS) – va îmbunătăți semnificativ calitatea aerului interior, în toate spațiile publice, inclusiv în lifturi, prin tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization), o tehnologie patentată care demonstrează un nivel înalt de eficiență în purificarea aerului. În timpul procesului NPBI, contactul cu ionii perturbă proteinele de suprafață ale agenților patogeni, făcându-le inactive și incapabile să se reproducă.

Sistemele GPS au avut rezultate foarte bune la testele oficiale de laborator, dovendindu-și eficiența și împotriva virusului Sars-COV-2. Mai mult, rezultatele de laborator au confirmat 99.9% eficiență în neutralizarea virusului, în 30 de minute, pe suprafața protejată cu acest sistem de aer și valori similare în neutralizarea altor viruși (E-coli 99.7%; Norovirus 94% etc).

Sistemul este ecologic, certificat Ozonne Free UL 2998 și necesită un nivel minim de mentenanță, contribuind totodată la îmbunătățirea productivității și a stării de bine în general.