WDP va investi 131 de milioane de euro în proiecte logistice

Belgienii de la WDP vor să dezvolte până în 2023 mai multe proiecte logistice în România, totalizând 202.000 metri pătraţi, cu investiţii de 131 de milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă.

“Pentru perioada 2019 -2023, dezvoltatorul belgian dezvoltă în România proiecte logistice de 131 milioane euro, suprafaţa destinată închirierii depăşind 202.000 mp. Printre beneficiarii spaţiilor logistice se numără companii precum LPP, Profi, Rosti, Fedex, Eobuwie”, arată compania.

WDP finalizează în prezent achiziţia de noi suprafeţe în regiunea Bucureşti, investiţie în valoare de 10 milioane de euro, în condiţiile finalizării complete a parcurilor din Ştefăneştii de Jos şi Dragomireşti, se arată în comunicatul cu rezultatele financiare ale companiei.

Potrivit raportului cu rezultatele financiare, dezvoltatorul a încheiat un acord de principiu pentru o nouă dezvoltare logistică, de 25.000 mp, în zona Transilvania. Investiţia pentru acest proiect se ridică la 19 milioane de euro.

În primul trimestru al anului, compania a finalizat construcţia unui depozit cu suprafaţă de 10.000 mp, pentru Decathlon, investiţie de 5 milioane de euro.