Ziv Gigi a fost numit în funcția de director general al operațiunilor GTC din România

GTC, companie de top în domeniul dezvoltării imobiliare și administrării activelor în Europa Centrală și de Est, anunță promovarea lui Ziv Gigi în funcția de director general pentru România. El va fi responsabil cu toate operațiunile GTC de pe piața românească.

Ziv Gigi are o experiență de peste 15 ani pe piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est, dezvoltând și gestionând zeci de proiecte de birouri și spații comerciale. Expertiza lui Ziv acoperă un spectru larg, ce cuprinde, atât dezvoltări imobiliare, cât și vânzări și achiziții, ceea ce îl va ajuta în identificarea și realizarea operațiunilor în curs. În plus, în vechiul său mandat de director financiar (CFO) al operațiunilor GTC din Bulgaria, România și Serbia, a avut șansa de a acumula noțiuni financiare necesare pentru a îndeplini și sprijini cu succes direcția strategică a companiei.
“Sunt foarte încântat de noua oportunitate oferită de GTC. România este o locație strategică dinamică și promițătoare pentru dezvoltarea și creșterea companiei. Cunoștințele mele vaste în sectorul imobiliar și experiența pe care o dețin pe această piață vor sprijini GTC în realizarea proiectelor noi și în implementarea excelenței operaționale,” a declarat Ziv Gigi, Director General GTC România.

“De-a lungul activității sale în GTC, Ziv a excelat în mod constant, depășindu-și atribuțiile și făcând mai mult decât ceea ce se așteaptă de la el. Mă bucur că el va ocupa funcția de director general în România și sunt încrezător că expertiza sa pe piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est, împreună cu devotamentul său, vor propulsa succesul companiei noastre,” a adăugat Yovav Carmi, President of the Management Board la GTC.
Pe lângă experiența sa impresionantă în dezvoltarea și în administrarea activelor, Ziv Gigi este și contabil certificat CPA, cu peste zece ani de experiență în managementul financiar, specializat în strângerea de capital și planificarea strategică. În trecut, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel și ca director financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria și Turcia.

Despre GTC
Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 de birouri moderne și proprietăți de retail, la standarde ridicate, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est. GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750 de mii de metri pătrați, suprafata inchiriabila de birouri și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325 de mii de metri pătrați de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37 de mii de metri pătrați se află deja în construcție.GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și inclusă în indicele mWIG40 și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.