Dezvoltatorul K2 DEVELOPMENT finalizează prima etapă a proiectului de locuințe individuale localizat în Otopeni, cu o valoare investițională de 3.5 milioane euro

BONAVITA REZIDENȚIAL, proiect de case individuale dezvoltat de K2 Development în centrul orașului Otopeni lansează cea de-a doua etapă care constă în 4 case P+1 eficiente energetic. Prima etapă a proiectului a fost finalizată în primăvara anului 2021 și vândută integral. Prețul locuințelor încep de la 200.000 Euro plus TVA.

Anul trecut în timpul pandemiei, dezvoltatorul a livrat în Otopeni 18 locuințe individuale, pe segmentul mediu- superior, proiect care atestă expertiza acestuia pe piața de profil. Contextul pandemiei Covid-12 a generat o tendință pe piața rezidențială din București și zonele adiacente și anume o cerere ridicată pentru astfel de locuințe. Bonavita Rezidențial deține autorizație de construcție și beneficiază de o infrastructură necesară cu drum de acces privat precum și zone comune destinate activităților în aer liber precum teren de badminton, mini teren de baschet, foișor, zonă de barbeque, piscină, loc de joacă pentru copii.

„Viitorul este al proiectelor curajoase care pun în valoare zone din vecinatatea Bucureștiului cu potențial rezidențial ridicat. Proiectele de case individuale au nevoie să bifeze elemente ce țin de siguranță, intimitate și confort. Spațiile comune sunt necesare și apreciate, iar zonele verzi extra oferite comunității reprezintă un atu al proiectului, prin faptului că membrii pot petrece timp de calitate și în afara locuinței. Ne preocupă grija față de mediu și punem accent pe eficiența energetică a viitoarelor locuințe, motiv pentru care dorim să implementăm concepte verzi în noua etapă a proiectului situat în Otopeni”, a declarat Valentin Ivana, co-fondator K2 Development.

Proiectul BONAVITA Rezidențial, aflat în curs de dezvoltare, este alcătuit din 21 de locuințe individuale iar investiția depășește 3,5 de milioane de euro. Proiectul are în plan extinderea în viitorul apropiat cu alte 56 de unități locative. Comunitatea se va bucura de zone extinse de recreere, locuri de joacă pentru copii, piste de alergare și alte facilități menite sa deserveasca viitorii cumpărători.

Trendul dezvoltatorilor imobiliari urmărește și alte zone ale României diferite față de cele în care acesția s-au făcut cunoscuți.

Având în vedere digitalizarea căutărilor de locuințe și conștientizarea gradului de calitate, dezvoltatorii K2 Development au demarat căutările unor noi terenuri în orașe mari din zona de sud-est sau nord-vest a țării. Locațiile sunt atent cercetate astfel încât să îndeplinească standardele după care aceștia se ghidează și anume: proximitatea față de puncte de interes ale viitoarelor comunități, acces facil către mijloacele de transport în comun și  zone verzi.

„Arhitectură durabilă cu accent pe elemente de  calitate, tehnologii de construire sustenabile și ecologice precum și designul interior fac parte din cultura companiei și reprezintă standardul dupa care ne ghidam și pe care il implementăm în proiectele noastre. Aceste elemente reprezintă pilonii principali ai strategiei noastre de dezvoltare ca urmare a identificării corecte a nevoilor cumpărătorilor de case, motiv pentru care suntem atenți la fiecare feedback” a declarat George Ivana- partener și co-fondator K2 Development.

BONAVITA REZIDENȚIAL – este un complex rezidențial privat poziționat în centrul orașului Otopeni, având acces la conexiuni rapide de transport în comun, o varietate de școli și grădinițe în imediata apropiere, precum și clinici medicale, magazine, piețe și locuri de relaxare și petrecere a timpului liber.

Proiectul privat oferă intimidate și securitate comunității dar și zone comune destinate activităților în aer liber precum teren de badminton, mini teren de baschet, foișor, zonă de barbeque, piscină. Proiectul beneficiază de încălzire în pardoseală, termosistem integrat pentru fațadă Caparol Dalmatina, recuperator de căldură și sistem smart home intergrat.

Despre K2 DEVELOPMENT

K2 Development este un dezvoltator imobiliar care deține un portofoliu de proiecte finalizate și în curs de dezvoltare. K2 Development este într-o continuă creștere dornic să creeze comunități excelente. Adoptând cele mai bune practici și soluții inovatoare, asigurăm că dezvoltările K2 Development sunt atent realizate atât pentru viitoarele comunități, cât și pentru mediu. Toate proiectele sunt amplasate și concepute pentru a se potrivi noilor cereri ale pieței de Real Estate. Fiecare detaliu al proiectului reflectă spiritul timpului modern și contribuie la formarea unui stil special și unic.