Inteco Holding dezvoltă un proiect imobiliar în Grădiște, Arad

O zonă rezidențială pe o suprafață de peste 10 mii metri pătrați se va construi în Grădiște, Arad, iar proiectul este în dezbatere publică, scrie Arad Online.

Documentația de urbanism aferentă PUZ – Zona rezidențială și funcțiuni complementare servicii/comerț, amplasament municipiul Arad str. Cehov nr.20, inițiator SC INTECO HOLDING SRL, elaborator SC TARA PLAN SRL, poate fi consultată pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, meniul „Monitorul Oficial Local” → „Alte documente” → „Probleme de interes public care urmează să fie dezbătute de autoritatea publică locală” (Anunţuri dezbateri publice) sau la link-ul următor: http://www.primariaarad.ro/html/ron/temp/anunturi/21/Anunt_DezbPublicaOnline_afisare27mai2021_INTECO.pdf

Terenul este încadrat momentan ca fiind pășune și se află la limita dintre o zonă preponderent rezidențială de locuințe individuale. De asemenea, amplasamentul studiat se află la o distanță de aproximativ 700 m față de rețeaua orașului de tramvai și linie de autobus. Utilitățile existente în zonă sunt: energie electrică, rețea de apă rece, canalizare menajeră și pluvială, rețea gaze naturale, telefonie, servicii de salubritate, existente pe strada Anton Cehov și strada Orient, se arată în publicația amintită.