One Cotroceni Park

One United Properties anunță relocarea birourilor Deutsche Bahn Cargo Romania la One Cotroceni Park

Clădirea de birouri parte din proiectul inovator One Cotroceni Park, deținut de One United Properties și dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, va găzdui birourile Deutsche Bahn Cargo Romania, subsidiara română a celui mai mare transportator feroviar din Europa. One Cotroceni Park este, în acest moment, unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din București, cu funcțiune mixtă, cu peste 75.000 mp de birouri de clasă A, într-un parc de afaceri modern ce se conturează în cel mai dinamic pol de afaceri al orașului, în prezent.

Dintr-o clădire de generație veche, noile birouri ale companiei Deutsche Bahn Cargo Romania relocate la One Cotroceni Park vor oferi angajaților spații de lucru construite conform celor mai înalte standarde, ce excelează prin eleganță, facilități și dotări de ultimă generație.

„Decizia de relocare a birourilor Deutsche Bahn Cargo Romania la One Cotroceni Park se înscrie în tendința companiilor de a oferi echipelor lor spații de lucru eficiente, realizate cu tehnologii de ultimă generație, care favorizează revenirea la birou în condiții sigure și care oferă un cadru de lucru eficient, concentrat pe beneficiile angajaților. Ne bucură prezența în acest nou pol de interes care se conturează pe harta Bucureștiului odată cu One Cotroceni Park a unei companii cu renume și tradiție în domeniul pe care activează”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Ne dorim să devenim cel mai atractiv angajator, prima alegere pentru cei ce îşi doresc să lucreze în acest domeniu. Investiţia în viitor înseamnă investiţie în resursa umană şi facem asta atât pentru propriii angajaţi, cât şi prin atragerea tinerilor spre industria feroviară. Decizia Deutsche Bahn Cargo Romania de a-și reloca sediul în One Cotroceni Park reprezintă exemplul relevant al tendinței de îmbunătățire a mediului de lucru”, spune Eduard Iancu, Directorul General al companiei.

Proiectul One Cotroceni Park va găzdui și un mare centru de Office Hospitality și conferințe, un avantaj competitiv în ceea ce privește eficiența spațiului, căci toate companiile ce își desfășoară activitatea în cadrul ansamblului vor putea utiliza sălile de întâlniri ale centrului și organiza diferite evenimente de business.