Compania Crosspoint Real Estate își întărește echipa prin cooptarea lui Bogdan Gubandru

Bogdan Gubandru are o experiență în piața de real estate de peste zece ani și a contribuit cu expertiza sa în mai multe tranzacții importante în industrie. Gubandru se alătură echipei Crosspoint Real Estate în funcția de Head of Investment.

Anterior, Bogdan a mai acoperit joburi de referință în companii internaționale de telecomunicații și tehnologie. Cu o experiență de peste zece ani în piața imobiliară, Gubandru a devenit unul dintre cei mai performanți consultanți din România.

„Parcursul meu în real estate a fost unul progresiv și am învățat foarte mult în fiecare etapă, pornind de la consultanță pentru închirieri în departamentele de Logistic & Industrial sau Office și ajungând până la poziția de Director Investment & Agency. Astfel, mă bucur foarte tare să mă alătur echipei de investiții a Crosspoint pentru a-mi continua munca, având obiective importante în următoarea perioadă”, a declarat Bogdan Gubandru, Head of Investment, Crosspoint Real Estate.

Până în prezent, departamentul de investiții al companiei era condus de Codrin Matei, co-fondatorul Crosspoint Real Estate. „După un lung proces de recrutare, aveam nevoie pentru acest rol de un asset puternic și sunt încântat că Bogdan este cel care va prelua acest departament mai departe. Am toată încrederea în expertiza sa și cred cu tărie că ne vom consolida poziția în piață odata cu implicarea sa.”, spune Codrin Matei, Managing Partner-ul companiei.

De-a lungul carierei sale, Bogdan Gubandru a asista atât tranzacții imobiliare de mari dimensiuni precum: vânzarea America House de la AEW Europe către Morgan Stanley, vânzarea Floreasca Park de la GLL Europe către parteneriatul format din fondurile de investiții Zeus și Resolution (Fosun), vânzarea The Light One de la River Development către Uniqa REM), cât și tranzacții de proprietăți comerciale vândute către investitori locali.