Vulcan Residence va fi vândut într-un an și jumătate

NEPI Rockcastle a lansat recent primul său proiect rezidențial din portofoliu, prin noua divizie de profil – NEPI Residential. Partener exclusiv în procesul de vânzare al dezvoltatorului este compania Crosspoint Real Estate, care estimează că noul ansamblu de locuințe – Vulcan Residence din zona 13 Septembrie – va fi vândut în totalitate într-un an și jumătate.

Dezvoltatorul a anunțat deja demararea construcției și un termen de finalizare pentru a doua jumătate a anului 2023, iar vânzările au pornit la finalul lunii octombrie 2021. “Este un proiect care va aduce un mare plus de valoare zonei, care este deja într-o continuă transformare. În ultimii ani s-au dezvoltat acolo ansambluri noi, clădiri de birouri moderne, stația de metrou de la Academia Militară sau centrul comercial Vulcan Value Center. Toate aceste dezvoltări au schimbat fața fostei zone industriale într-una extrem de atractivă, astfel încât, acum, experiența de a locui în zonă este una extrem de dezirabilă. În proiectul Vulcan Residence, clienții se vor bucura de mai mult spațiu, o compartimentare excelentă, mai multe facilități, beneficii și un preț imbatabil”, explică Oana Popescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Cu o investiție de peste 22 mil. euro, Vulcan Residence, întrunește toate aceste criterii: construit într-o singură fază, S+P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și va avea 256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri), toate beneficiind de terase generoase, un design modern, construcție sustenabilă și eficiență energetică (nZEB). De asemenea, ansamblul va avea un total de 271 locuri de parcare: subterane – 146 locuri și supraterane – 125 locuri, împreună cu 80 de boxe, oferind și stații de încărcare pentru autoturisme, scutere și trotinete electrice, loc de joacă în incinta complexului rezidențial, spații verzi și spațiile comerciale de servicii la parterul clădirii.

“Vulcan Residence este primul dintr-o serie de proiecte rezidențiale ce urmează a fi dezvoltate în proximitatea centrelor comerciale deținute de NEPI Rockcastle în mai multe orașe din țară. Această alăturare de funcțiuni multiple (rezidențial, retail și birouri) oferă viitorilor proprietari unul dintre cele mai prețioase beneficii: timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi. Confortul dat de oportunitatea de a avea un cămin unde ai toate facilitățile necesare la îndemână, siguranța investiției dată de renumele internațional al dezvoltatorului, alături de garanția calității, sunt atributele pe care fiecare dintre noi își dorește să le întrunească un proiect rezidențial. Le mulțumim partenerilor noștri de la Crosspoint Real Estate, care vor ajuta viitorii proprietari să găsească în Vulcan Residence noul “acasă”, locul unde vor avea acces la toate facilitățile pentru o viață mai ușoară, mai eficientă și mai împlinită”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

‘’Suntem cu atât mai bucuroși că am fost aleși unic partener de vânzari, cu cât este și primul proiect rezidențial din portofoliul NEPI Residential. Echipa noastră de vânzări lucrează deja de ceva vreme pentru ca Vulcan Residence să-si primească și primii locuitori din comunitate. Este un proiect excelent, așteptat de orașul București, iar cumpărătorii vor găsi în NEPI un partener de încredere, fiind un ansamblu cu o investiție solidă“, adaugă Codrin Matei, Managing Partner, Crosspoint Real Estate.