Black Friday la locuințe: Penthouse-uri la promoție, cu discounturi de peste 54.000 de euro

Dezvoltatorii imobiliari DA VINCI EDIFICE, Ecovillas și agențiile imobiliare Premier Imobiliare și Imoteca au acceptat să participe în acest an la campania de Black Friday, oferind locuințe la prețuri reduse de până 55.000 de euro.

”Black Friday a devenit un concept complet asimilat și în România, mai ales în ultimii ani, și în consecință am decis să participăm și noi la această campanie cu un segment de apartamente speciale din portofoliul nostru. Astfel, am acordat discounturi de pana la 54000 Euro la apartamentele tip Penhouse din proiectul Delta City, aplasat langa Delta Vacaresti, in sectorul 4 al Capitalei. Preturile speciale de Black Friday sunt acum intre 263.000-349.600 de euro+TVA pentru aceste duplexuri penthouse spațioase, cu suprafețe de 200 – 270 mp. Reducerea de Black Friday pe cele 14 penthouse-uri din aceasta propotie, este de circa 635.000 euro+TVA”, a declarat Elena Dumitrache, director de vânzări DA VINCI EDIFICE.

În acest caz promoția este valabilă până pe 30 noiembrie si comporta anumite conditii.

DA VINCI EDIFICE dezvolta ansamblul rezidential Delta City din zona Tineretului, Delta Vacaresti, cu un numar de 333 de locuinte, vandut in proportie de peste 90% si isi propune sa finalizeze in acest an vanzarile, urmand a fi dat in folosinta in urmatoarele luni.

Premier Imobiliare anunță de asemenea o serie de promoții pentru diverse tipuri de locuințe, în ansambluri rezidențiale noi, în sudul Bucureștiului, care se traduc atât prin prețuri mai mici, cât și prin facilități la achiziția de locuințe.

În acest sens, Premier Imobiliare promovează în cadrul ansamblului Arghezi Park Rezidence din sectorul 4 al Capitalei, două apartamente care au o reducere a prețului de 5%, astfel că o unitate cu 2 camere, care costă în mod obișnuit 64.700 de euro, în această perioadă poate fi achiziționat cu 61.600 de euro. De asemenea, pentru un apartament cu 3 camere, în același ansamblu, din zona Metalurgiei, reducerea este de 4.150 de euro, de la 86.750 de euro la 82.600 de euro.

Într-un alt ansamblu, de această dată amplasat pe Șoseaua Berceni, Premier Imobiliare propune un apartament cu 3 camere cu un discount de 4.100 de euro, de la 76.100 de euro la 72.000 de euro. Pentru un apartament de 2 camere, de Black Friday prețul este de 48.800 de euro față de 51.200 de euro, acesta fiind probabil cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona de Sud a Capitalei. În zona Grand Arena Mall este disponibil un apartament de 3 camere al cărui preț de vânzare a fost redus la 66.000 de euro comparativ cu 70.000 de euro.

”Aceste reduceri sunt reale și vin în ajutorul celor care vor să-și cumpere o locuință. Mai mult decât atât, pe lângă promoțiile oferite la achiziția de locuințe, dezvoltatorii oferă și facilități legate de solvabilitatea cumpărătorului, prin acceptarea unui avans de 5% în loc de 15% pentru cumpărătorii prin credite bancare. Este o facilitate importantă având în vedere că niciun dezvoltator nu mai acceptă un avans de 15%”, a declarat Giulio Angheloiu, președinte Premier Imobiliare.

Luna aceasta și dezvoltatorul Ecovillas, care construiește proiectul rezidențial LOFT Green Apartments din Mogoșoaia, a ales să vină cu beneficii pentru cumpărători, astfel că a decis să plafoneze prețurile la două tipuri de apartamente de 2 camere la 89.990 de euro+TVA pentru cei care sunt interesați să beneficieze de TVA redus de 5%.

Apartamentele sunt situate în blocul 3, aflat chiar lângă pădure și au 59 de metri pătrați utili și vor costa cu aproape 15.000 de euro mai puțin. Înainte de plafonare prețul unui astfel de apartament cu TVA de 19% era de 109.336 euro, iar dezvolrartorul îl vinde luna aceasta cu 94.489 euro cu TVA de 5% inclus.