Novum Business Invest cumpără un teren lângă Parcul Carol

Novum Business Invest va dezvolta un nou proiect rezidențial cu peste 500 de unități în Bucuresti, lângă Parcul Carol. Suprafața totală a terenului achiziționat este de 15.100 mp, iar tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

Planificat a fi dezvoltat în două etape, proiectul va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, iar valoarea proiectului se va ridica la aproximativ 65 mil. euro.

„Am realizat această tranzacție într-un timp record de doar trei săptămâni, însă am investit mai bine de trei ani pentru a cunoaște în detaliu nevoile partenerilor nostri din această tranzacție, Novum și Amcorp. Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potențial, fiind într-o locație semicentrală, cu acces facil la o stație de metrou și parcul Carol la doar câțiva pași. Luând în considerare și momentul potrivit (cerere mare pentru apartamentele noi, plus o autorizație de construcție deja în vigoare) și vasta experiență a dezvoltatorului care a dezvoltat deja mai mult de 2.300 de unități, suntem siguri că această parte a orașului va deveni o adresă de dorit”, a spus Ionuț Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Terenul a fost luat în considerare pentru achiziție de mai mulți dezvoltatori, atât locali, cât și internaționali. „Suntem mândri că am fost singurul consilier pe această ofertă de referință pentru zonă, care va avea un proiect cu aproximativ 45.000 mp construiți de locuințe și spații rezidențiale. Vedem un avantaj competitiv din ce în ce mai mare al capitalului românesc pe piață, dar credem că sinergia dintre Amcorp și Novum a fost evidentă și că aceasta a fost cea mai bună opțiune pe care proprietarul terenului ar fi putut-o alege. Am făcut o serie de tranzacții cu Novum până acum și putem spune că este unul dintre cei mai competitivi dezvoltatori rezidențiali de pe piață”, completează Cătălin Gavrilă, Partner, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Despre Novum Invest

Novum Business Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experiență de zece ani pe piața din România. Oferta de locuințe pe care o pune la dispoziție este diversă, pornind de la garsoniere și până la apartamente decomandate cu 2, 3, 4 camere si duplex-uri, în diferite zone ale Bucureștiului.