Novum Business Invest va dezvolta un proiect rezidențial lângă Parcul Carol, București

Novum Business Invest va dezvolta un proiect rezidențial cu peste 500 de unități lângă Parcul Carol din București. Suprafața totală a terenului achiziționat este de 15.100 de mp, iar tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate. Acesta va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, fiind dezvoltat în două etape.

Valoarea proiectului se va ridica la aproximativ 65 de mil. de euro. Tranzacția a fost realizată într-un timp record de doar trei săptămâni, dar în timpul acesta sunt investiți trei ani de cunoaștere în detaliu a nevoilor partenerilor. Zona este una cu potențial cu acces rapid la stație de metrou și unul din cele mai frumoase și iubite parcuri din Capitală.

“Am realizat această tranzacție într-un timp record de doar trei săptămâni, însă am investit mai bine de trei ani pentru a cunoaște în detaliu nevoile partenerilor noștri din această tranzacție, Novum și Amcorp. Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potențial, fiind într-o locație semicentrală, cu acces facil la o stație de metrou și parcul Carol la doar câțiva pași. Luând în considerare și momentul potrivit (cerere mare pentru apartamentele noi, plus o autorizație de construcție deja în vigoare) și vasta experiență a dezvoltatorului care a dezvoltat deja mai mult de 2.300 de unități, suntem siguri că această parte a orașului va deveni o adresă de dorit”, a declarat, într-un comunicat, Ionuț Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Terenul a fost luat în considerare pentru achiziție de numeroși dezvoltatori locali și internaționali. Novum Business Invest este un dezvoltator imobiliar de succes cu o experiență de zece ani pe piața din România cu o ofertă de piață care pornește de la garsoniere și până la apartamente decomandate cu 2, 3, 4 camere și duplex-uri.

„Suntem mândri că am fost singurul consilier pe această ofertă de referință pentru zonă, care va avea un proiect cu aproximativ 45.000 mp construiți de locuințe și spații rezidențiale.  Vedem un avantaj competitiv din ce în ce mai mare al capitalului românesc pe piață, dar credem că sinergia dintre Amcorp și Novum a fost evidentă și că aceasta a fost cea mai bună opțiune pe care proprietarul terenului ar fi putut-o alege”, a spus Cătălin Gavrilă, Partner, Land Development, Crosspoint Real Estate.