RC Europe a primit autorizația de contrucție pentru clădirea de birouri clasă A de lângă metroul Basarab

RC Europe, dezvoltatorul imobiliar din Republica Cehă care acționează în acest domeniu de 16 ani, a primit autorizația de construcție pentru clădirea de birouri de clasă A cu zece niveluri din București, Arc. Aceasta va fi situată pe Șoseaua Orhideelor 27-29, în apropierea stației de Metrou Basarab, într-o zonă dezvoltată comercial, dar cu trafic auto redus. Arc va dispune de 30,000 de metrii pătrați închiriabili pentru birouri, cu suprafață utilă pe etaj de aproximativ 3141 metrii pătrați. Spațiul din exterior cuprins de aripile clădirii va fi utilizat pentru o grădină verde, izolată fonic de zgomotul stradal.

Birourile open space din clădirea Arc vor avea un aspect atemporal prin structura atent stilizată. Designul simbolic al clădirii Arc și forma de L a acesteia va face ca fiecare metru pătrat închiriat să aibă lumină naturală. Nivelurile subterane (-1 și -2) vor cuprinde parcări, depozite, camere tehnice, vestiare cu dușuri pentru bicicliști și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Societatea are și alte proiecte de succes în România cum sunt spațiile office sub brandul Central, situate în Pitești, Drobeta, și Slatina, dar și clădirile de birouri clasă A din Pitești și Craiova, precum și spațiile de retail Nest din Miercurea Ciuc, Oradea și Dorohoi.