RC Europe va dezvolta un parc de retail la Oradea

Investitorul și dezvoltatorul ceh RC Europe, care a dezvoltat cu succes clădiri de birouri şi parcuri de retail în diferite orașe din țară, își propune să își diversifice portofoliul românesc cu dezvoltarea unui nou parc de retail la Oradea.

Acesta a anunțat achiziția terenului și obținerea autorizației de construcție pentru parcul de retail din Oradea, având o suprafață închiriabilă de 6500 de metri pătrați. Construcția va fi finalizată în anul 2020, durata de preconaizare a lucrărilor fiind de 12 luni, iar societatea CEE Estate Management se ocupă de promovarea acestuia, în calitate de consultant închiriere.

Nest este un proiect ce va beneficia de acces și vizibilitate excelentă fiind situat langă supermarket-urile Kaufland si Lidl, de pe Calea Borșului, oferindu-le vizitatorilor  experiența unei sesiuni de cumpărături complete.  Parcul de retail va fi inaugurat în prima jumătate a anului 2020, iar închirierea proiectului este de 70% Importanți chiriași naționali și internaționali cum ar fi JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania, și-au asigurat deja prezența în cadrul proiectului.

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziția terenului și obținerea autorizației de construcție pentru parcul de retail Nest Oradea. Suntem optimiști și credem în potențialul orașului Oradea. Prin mixul de chiriași pe care îl va găzdui, Nest oferă vizitatorilor numeroase facilități, timpul fiind în favoarea clientului datorită accesării rapide a magazinului dorit, ușurinței cu care poate parca,  dar și distanței mici dintre magazine.” , a declarat Andrei Rați, Director RC Europe România