Iulius ar putea construi cel mai mare mall din România! La Cluj-Napoca

Grupu Iulius va investi 500 milioane de euro în cel mai mare mall din România, pe o suprafață de 13.7 hectare de teren (din care 4 hectare ar fi o grădină propusă pe malul Someșului). Mall-ul din Cluj-Napoca va avea 3 etaje, iar în apropiere ar urma să se construiască și un bloc de locuințe, dar și încă un imobil, destinat birourilor, scrie Turda News.

Noul mall clujean  este în faza de obținere a avizelor necesare, după care se va intra în Consiliul Local Cluj-Napoca, pentru a se da OK-ul printr-o hotărâre.

”Membrii comisiei au întors pe toate fețele fiecare detaliu. S-a discutat despre clădirile actuale, dintre care două urmează să fie păstrate, despre arbori, despre înălțimea imobilelor, despre utilitatea unui nou mall, despre funcțiunea culturală și așa mai departe. Iulius Carbochim a aliniat la microfoane o echipă solidă, multidisciplinară. Autorul planului urbanistic zonal, Vlad Negru, a fost secondat de arhitectul olandez al viitorului ansamblu, Arjen Dingste, cu tot cu translator, de un alt arhitect, specializat în monumente istorice, și de un inginer de la Universitatea Tehnică.”, precizează media9.ro.