Rock Holding semnează cu Kempinski pentru primul complex hotelier de cinci stele de lux din Poiana Brașov

Rock Development Holding, una dintre cele mai active companii de dezvoltare imobiliară de pe piața rezidențială din București, a încheiat un parteneriat cu Kempinski Hotels, grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existență din Europa, în urmă căruia renumitul lanț va deschide prima să unitate din România – primul hotel de cinci stele din Poiana Brașov.

Proiectul va atrage o investiție de 70 de milioane de euro din partea Rock Holding, urmând a fi primul complex hotelier de cinci stele de lux din regiunea Transilvaniei și debutul parteneriatului dintre cele două companii. Proiectul va marca și intrarea Rock Holding pe piața ospitalității din România, după ce a dezvoltat proiecte rezidențiale de referință în București.

”Munții din regiunea Brașovului sunt unii dintre cei mai spectaculoși din lume și suntem încântați că am găsit o nouă destinație pentru Kempinski în Poiana Brașov”, a declarat Bernold Schroeder, CEO Kempinski Group și President of the Management Board Kempinski AG. ”Ne dorim ca împreună cu Rock Holding să implementăm cele mai ridicate niveluri de lux pe scenă ospitalității din regiune și să oferim o experiență cu adevărat de cinci stele tuturor turiștilor care vor alege România.”

”Poiana Brașov este fără îndoială unul dintre cele mai atractive locuri din România și prezintă un potențial ridicat de dezvoltare”, a declarat Mircea Cotigă, CEO și unul dintre fondatorii Rock Holding. ”Viziunea noastră pentru Poiana Brașov este de a crea un refugiu montan de lux, care să ofere vizitatorilor experiențe memorabile și o serie de facilități concepute pentru a satisface nevoile de activități în aer liber, divertisment, relaxare și wellness. Acest proiect va oferi o casă de vacanță pentru oricine caută un colț de paradis în mijlocul Munților Carpați.”

Meta Estate Trust, (simbol bursier MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, a investit în proiectul Rock Development Holding încă de anul trecut.

„Proiectul pe care Rock Holding îl dezvoltă în Poiana Brașov sub brandul hotelier de lux Kempinsky este o premieră pentru România și e o investiție importantă pentru Meta Estate Trust. Această reprezintă o diversificare într-o direcție strategică a portofoliului nostru și ne permite să ne îndeplinim misiunea, de a oferi acces investitorilor la oportunități de investiții premium, promițătoare.

Oportunitatea acestei investiții a fost accesibilă pentru Meta Estate Trust mulțumită sinergiilor create de compania de management Meta Management Team”,  a declarat Alexandru Bonea, Co-fondator și CEO Meta Estate Trust.