Exclusiv Constructiv: Dedeman cumpara 5 ha de la Prigoana în comuna Pantelimon. Pret: 25 mil. lei plus TVA

Dupa ce în toamna, presa scria de un teren de 3 hectare cumparat de Dedeman în sectorul 3 al Capitalei, o hotarare recenta a companiei Rosal Grup, consultata de revista Constructiv, indica vanzarea a 5 hectare din orasul (comuna) Pantelimon, pe strada Biruintei nr.98, catre compania Dedeman.

Terenul de circa 50.000 mp este de fapt o suprafata adunata din mai multe terenuri libere sau cu constructii (vile administrative, centrale termo, hale productie etc) sau stalpi de curent din zona respectiva.

Cat despre pret, acesta este “ferm si nemodificabil, convenit de parti de 25.000.000 lei, la care se adauga TVA”, se spune clar în hotararea Rosal, consultata de revista Constructiv.
Honorius Prigoana, fiul omului de afaceri Silviu Prigoana, detine 67% din capitalul Rosal Grup, Dumitru Mihalache detine 22% iar Gheorghe Minea detine 11%.

Cei trei actionari au aprobat hotararea de vanzare în unanimitate.

Dedeman este cea mai mare companie de desfacere materiale de constructii si amenajarilor interioare din Romania, are 40 de magazine si spera sa ajunga la 50 de unitati pana la finele anului curent.