NEPI ridică o clădire de birouri de 30.000 mp lângă mall-ul Promenada

Sud-africanii de la NEPI vor construi o clădire de birouri de 30.000 de metri pă­tra­ţi inte­grată în cen­trul co­mer­cial Pro­me­nada Mall din zona Barbu Vă­că­rescu şi vor extinde suprafaţa de retail. Proiectele vor fi amplasate pe terenul de 1,2 ha. adiacent complexului comercial. Totul gata în 2018.

„Ex­tin­derea va adăuga apro­ximativ 34.000 mp închi­riabili pentru retail celor 40.400 mp existenţi, iar clădirea de birouri inte­grată va avea o suprafaţă maximă de 30.000 mp închiriabili (în funcţie de auto­rizaţiile care urmează a fi pri­mi­te)“, conform raportului financiar pu­bli­cat de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti la jumătatea acestei luni.

New Europe Property Investments (NEPI) a cumpărat mallul de lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu pentru suma de 148 milioane euro de la dezvoltatorii proprietăţii, compania Raiffeisen Evolution. Acum doi ani, sud-africanii au cumpărat terenul de lângă Promenada, de 1,2 ha. Pe acest teren exista o clădire care a fost demolată. Terenul este reglementat din punct de vedere urbanistic pentru dezvoltarea unei noi clădiri de birouri de aproximativ 50.000 de metri pătraţi