Casa Noastră construieşte şapte blocuri la Craiova

Producătorul de sisteme de ferestre şi uşi Casa Noastră din Craiova, controlat de Ştegan Cherciu, va ridica un complex de şapte blocuri în Craiova, conform Ziarului Financiar. „Ne-am şi apucat să construim şi să vindem apartamente, ca să putem achita un credit“, a spus Cherciu pentru publicaţia amintită. Investiţia totală în proiect este de 20 de milioane de euro, din care un sfert este valoa­rea terenului cum­părat încă din 2008.

„Primul bloc l-am finalizat în toam­­na lui 2015, iar acum lucrăm la ur­mătoarele două, cu 64 de aparta­men­te, 68 de locuri de parcare sub­te­ra­nă şi 45 supraterană. Vorbim de un pro­iect de 10.000 mp care va fi gata la finalul lui 2016, însă deja am vândut 85% dintre apartamente“, spune Cherciu.

Ansamblul rezidenţial, numit Bujo­rului Re­sidence, este amplasat la un kilo­metru de centrul Craiovei, iar urmă­toarele două blocuri vor fi începute în toam­nă, ultimele două în 2017, ur­mând a fi finalizate în anul următor. „Încercăm să ne adaptăm astfel încât fiecare fază să nu ne ia mai mult de un an. La final vom avea 210 apar­ta­mente şi patru spaţii comerciale mici, de 90 mp“, a mai spus antreprenorul pentru ZF.

Finanţarea investiţiei s-a făcut din surse proprii, de la clienţi şi de la bancă, spune antreprenorul. „Terenul l-am cumpărat încă din 2008 printr-un credit care trebuie închis. De aceea ne-am şi apucat să construim şi să vindem, ca să îl putem achita“, a mai spus Cherciu.

Compania Casa Noastră comercializează brandul de ferestre Qfort.