Dedeman doreşte să ridice un sediu propriu de zece etaje în zona Cora Pantelimon

Retailerul de bricolaj Dedeman, controlat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, intenţionează să construiască un sediu propriu de birouri în zona Cora Pantelimon. Proiectul cuprinde ridicarea unui bloc de zece etaje, chiar dacă zona este una destinată locuinţelor colective cu maxim două etaje, conform www.wall-street.ro ce citează B365.ro.

“Este un proiect pentru care am depus toată documentaţia undeva cu mai bine de jumătate de an şi în care nici până astăzi nu avem un răspuns. De la dorinţa de a realiza un proiect şi până la aprobare sunt paşi lungi. În momentul de faţă aşteptăm să se întrunească Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), care ar urma să ia o decizie în acest sens”, a declarat pentru www.wall-street.ro Ioan Comănescu, director de achiziţii în cadrul Dedeman.

Viitorul spatiu de birouri ar urma să fie un proiect destinat închirierii, dar va deservi şi angajaţilor retailerului de bricolaj.

Dedeman deţine în momentul de faţă patru magazine proprii în Capitală – în cartierul Militari, în zona Giurgiului – Berceni, în Colentina şi unul la ieşirea spre Autostrada Soarelui (A2), pe bulevardul Theodor Pallady, având un total de 42 de spaţii comerciale la nivelul întregii ţări.