Depaco îşi mai construieşte o fabrică

Producătorul autohton de ţiglă megalică şi accesorii pentru acoperişuri va deshide în următorii doi ani o nouă unitate de producţie, pe lângă cele două pe care le deţine în Dolj şi Prahova.

„Prin cele două unităţi de producţie pe care le avem, respectiv cea de la Băicoi- judeţul Prahova şi cea de la Podari -judeţul Dolj, deţinem cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii din ţară.Cu toate acestea deşi avem capacitatea să deservim întreaga ţară, mai avem în plan, în următorii doi ani o nouă fabrică pentru că, Depaco îşi propune consolidarea prezenţei pe segmentul rezidenţial, prin diversificarea portofoliului de produse şi prin îmbunătăţirea serviciilor. În plus, compania urmăreşte, pe termen mediu, să dezvolte şi afacerile pe segmentul industrial.De altfel, am lansat pe piaţă şi un nou produs – Wetterbest Gladiator – devenind singurul producător autohton de patru profiluri distincte de ţiglă metalică. De asemenea, în prima parte a anului ,am lansat sistemul de acoperiş din panouri fălţuite Wetterbest Click, recomandat pentru învelirea structurilor de acoperiş cu o pantă de cel puţin 14 grade”, a declarat Dragoş Irimescu, directorul general al firmei.

Potrivit acestuia, compania va continua să investească în produse noi, în special dacă există cerere pentru sistemele premium de învelitori. „Trebuie subliniat că în prezent, piaţa acoperişurilor din ţara noastră este un domeniu interesant şi dinamic, în care 60% dintre produse sunt fabricate de firme cu capital românesc.Bineînţeles că avem câte ceva de învăţat de la fiecare dintre actorii mari de pe piaţă şi suntem atenţi la tot ceea ce se întâmplă în acest sector. La acest început de an, compania Depaco se concentrează pe piaţa locală, însă suntem deschişi şi spre exporturi, în special în ţări din Uniunea Europeană, care reprezintă o oportunitate reală ce merită să fie valorificată pe viitor.” a mai spus Irimescu