Au apărut primele imagini cu viitorul cartier al tinerilor din Techirghiol

Administraţia locală de la Techirghiol a anunţat că va atribui tinerilor terenuri exclusiv pentru construirea de locuinţe, potrivit legii. În acest sens, Primăria Techirghiol a realizat şi macheta viitorului cartier de locuinţe din oraş. Se vor atribui în folosinţă gratuită 180 de locuri tinerilor, în parcela A105, cu intrare de pe D.N. 38. Imaginea relevă faptul că viitoarele case vor avea un etaj, dar şi loc de parcare amenajat, scrie observator.ro.

Beneficiarii acestui program trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, să aibă domiciliul stabil în Techirghiol şi să nu fi deţinut în proprietate personală o locuinţă sau un teren. În acelaşi timp, printre cei favorizaţi la atribuire unui teren sunt cei care au unul sau mai mulţi copii. Termenul de depunere a cererilor sau completare, după caz, a dosarelor existente este astăzi, 15 martie. În ultima perioadă, localităţile din apropierea Constanţei au fost populate cu tineri care şi-au schimbat domiciliul şi au obţinut, astfel, terenuri pentru construcţia de case.

Pentru perioada următoare, Primăria Techirghiol are în vedere derularea de reparaţii a străzilor din oraş. În acest sens, s-a adus la cunoştinţa publică faptul că se doreşte executarea proiectului „Lucrări de întreţinere a drumurilor“, ce constă în reparaţii a covorului asfaltic (plombe asfaltice, valoarea estimată – 125.000 de lei, fără T.V.A.) şi reparaţii drumuri de piatră (valoare estimativă – 223.500 de lei, fără T.V.A.), conform observator.ro.