GEZE România a furnizat șase sisteme de uși glisante automate pentru Aeroportul din Arad

GEZE România, subsidiara locală a companiei germane GEZE GmbH, a contribuit la modernizarea Aeroportului din Arad, prin furnizarea a șase sisteme de uși glisante automate ECdrive. Design-ul modern și funcționalitatea spațiului sunt completate de folosirea amortizoarelor hidraulice cu braț TS2000 și a celor cu șină de glisare TS3000, care asigură rezistență, confort și siguranță în orice situație, se arată într-un comunicat de presă.

”Ușile glisante reprezintă soluția ideală pentru modernizarea oricărui spațiu. Pentru Aeroportul din Arad am ales ECdrive, un sistem care îndeplinește toate criteriile estetice și totodată, este foarte fiabil sub aspectul funcționalității. De asemenea, pentru completarea performanțelor tehnice ale sistemului am furnizat amortizoare hidraulice cu braț și cu șină de glisare, acestea fiind responsabile de închiderea sigură și controlată a ușilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Sistemul GEZE ECdrive este conceput pentru acționarea automată a ușilor glisante cu o greutate de până la 120 kg pe canat, asigurând fiabilitate în cele mai mici detalii. Materialele de înaltă calitate și echipamentul de comandă modern garantează performanțe înalte ale produsului. În plus, coeficientul de frecare redus și căruciorul cu autocurățare a rolei contribuie la funcționarea extrem de silențioasă a mecanismului. Design-ul sistemului ECdrive urmărește standardele GEZE, fiind conceput cu o carcasă rotunjită, care se remarcă printr-un aspect atrăgător.

Tehnologia modernă integrată în sistemele GEZE ECdrive permite acționarea sigură a ușii glisante liniare pentru numeroase cicluri de funcționare, cu același confort în utilizare. Sistemele folosite în noul terminal al Aeroportului din Arad îndeplinesc cele mai înalte exigențe în privința securității datorită modului de comandă autodidact și a dispozitivelor inteligente de protecție împotriva înclinării, încorporate în cărucior.

Gama de servicii oferite de GEZE este completată de numeroase posibilități optice și tehnice în ceea ce privește amortizoarele pentru uși. Pentru proiectul din Arad, specialiștii companiei au optat pentru două tipuri de amortizoare, cu braț TS2000 și cu șină de glisare TS3000, adaptate în funcție performanțele tehnice ale sistemelor de uși.

GEZE România a furnizat sisteme de uși automate și pentru alte aeroporturi din țară, precum cele din Oradea, Iași, Timișoara și Constanța.