Mohammad Murad va construi cel mai luxos hotel de pe litoralul românesc

Omul de afaceri Mohammad Murad va construi la Năvodari un hotel de cinci stele, cu 150 de camere și apartamente, dintre care unele vor depăși ca suprafață 200 de metri pătrați, scrie Profit.ro. El susține că va fi cel mai luxos de pe litoralul românesc și că prin intermediul acestuia va reuși să atragă atât românii cu bani care preferă acum Turcia, cât și străinii care vin pentru cluburi la Mamaia.

Hotelul va fi inaugurat în primăvara anului viitor.. „Facem un hotel care ne propunem să fie cel mai luxos de pe litoral, unde să oferim servicii de calitate comparabile cu cele mai renumite zone turistice din Europa”, a declarat omul de afaceri pentru Profit.ro. Hotelul, construit acum la nivel de structură, va avea peste 150 de camere și apartamente. Cea mai mică cameră va avea 45 de metri pătrați, iar cele mai mari apartamente vor fi de tip duplex, cu scară interioară, și vor depăși ca suprafață 200 de metri pătrați. Clădirea se înalță pe nouă niveluri, iar apartamentele de la etajul opt vor avea camere și la etajul nouă, pe spațiile cărora vor fi amenajate terase private și șezlonguri.

Hotelul va include și două restaurante, cazino, terasă închisă de minimum 1.000 de metri pătrați și plajă proprie, care la anul va fi acreditată Blue Flag. Investiția va depăși 6 milioane de euro.