Symmetrica estimează o creștere ușoară a marjei de profit după ce a lansat în piața zece noi produse

Producătorul local de pavele și borduri vibropresate Symmetrica a anunțat că îşi lărgeşte portofoliul de produse pentru clienţii din mediul rezidenţial, cât şi pentru cei care caută elemente pentru infrastructură, conform unui comunicat remis presei. „Cele zece produse recent lansate completează cu succes gamele Symmetrica Select şi Symmetrica pentru Grădină, punând la dispoziţia clienţilor noştri mai multe variante de coloristică şi dimensiuni. În felul acesta, compania noastră se aliniază producătorilor europeni, oferind o gamă de produse diversificată pentru toate tipurile de clienţi”, a declarat Sebastian Bobu, director executiv Symmetrica.

Introducerea noilor produse va aduce un impact semnificativ în business-ul companiei, fiind estimată o creştere uşoară a marjei de profit, mai spune Bobu. În plus, reprezentantul companiei preconizează că, prin noile produse, Symmetrica se va putea adresa unei palete mai ample de proiecte, de la locuinţe private şi până la hoteluri ori pensiuni care doresc să-şi transforme grădinile într-un ambient unic.

În acest sens, pentru amenajările exterioare din acest an, Symmetrica mizează pe suprafeţe speciale, cu texturi granulate, puse în valoare prin modele din gama Granito, Cammino Granito,Arca Romana Granito, Arco Granito sau Amplio Granito. De asemenea, nici stilul rustic nu trece neobservat în acest an, pavajele Arco Antica sau Arco,fiind ideale pentru proprietarii care dorescă să construiască un decor de inspiraţie medievală. Pentru realizarea unui ambient cât mai natural, Symmetrica propune Lastra Natura, compus din 3 dale de diferite dimensiuni ce imită aspectul pietrei naturale, fapt ce face din acest produs unul foarte versatil.

În ceea ce priveşte zonele de grădină, naturaleţea este cuvântul cheie, conform comunicatului. Aspectul de piatră naturală şi mixul de culoare specifice elementelor de placare Rock sunt recomandate pentru orice tip de grădină în care se doreşte menţinerea unui aspect autentic. În plus, produsele din gama Rock sunt ideale şi pentru placarea gardurilor, a jardinierelor sau chiar a soclului casei, pentru a întregi complet ambientul exterior. Mai mult de atat, elementele de placare propuse de Symmetrica pot contribui la un design deosebit şi în locuinţă, putând fi folosite pentru placarea pereţilor interiori.

„Ambele game, atât Symmetrica Select, cât şi Symmetrica pentru Grădină au fost lansate în 2015 şi impresionează prin rafinament şi inovaţie, fiind formate din produse premium, special create pentru a crea amenajări de durată. În plus, toate produsele beneficiază de Aqua Protect, un sistem special dezvoltat de Symmetrica, ce asigură protecţia pavelelor împotriva fenomenului de îngheţ – dezgheţ şi asigură o durată de viaţă mai lungă a produselor, la peste 25 de ani”, a completat reprezentantul companiei.

Conform afirmaţiilor lui Sebastian Bobu, printre cele mai apreciate modele din gama Select se numără pavajele Immagia sau Zen, două modele unice prin design şi formă. În ceea ce priveşte gama Symmetrica pentru Grădină, kit-ul Yucatan se bucură de cele mai multe solicitări datorită aspectului său de piatră naturală, dar şi a numeroaselor opţiuni estetice pe care le oferă.