Polonezii de la Orbis ridică la Arad primul hotel ibis Styles din România

Grupul Orbis din Polonia, care deține cea mai mare rețea hotelieră din Europa de Est și unicul licențiator în regiune pentru toate brandurile AccorHotels, și partenerul său de dezvoltare FAB Industry au început lucrările de construcție la primul hotel ibis Styles din România, la Arad, care va fi inaugurat în al doilea trimestru din 2017.

Unitatea va fi clasificat ca hotel de 3 stele, va avea 72 de camere, restaurant, lobby-bar, 3 săli de conferințe și o sală multifuncțională pentru evenimente și conferințe.

Hotelul este situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanță de numai 8 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 minute de Aeroportul Internațional Timișoara.

„Suntem încrezători că, prin introducerea în orașul nostru a unui operator hotelier lider la nivel internațional precum Orbis/AccorHotels și un nou brand hotelier internațional, dinamic și recunoscut, precum ibis Styles, consolidăm poziția Aradului, atât pe segmentul călătoriilor de afaceri, cât și pe cel al turismului recreativ“ a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va deține hotelul.

„România este o piață foarte promițătoare cu un mare potențial, una dintre piețele cheie din regiune și un element important al strategiei noastre de dezvoltare. Odată cu sosirea în România a ibis Styles, un brand hotelier dinamic, renumit la nivel internațional, dorim să aducem inovație și o nouă experiență hotelieră pentru oaspeți“, a arătat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

A