Producătorul elvețian de uşi Record intră pe piaţa din România

Agta Record Group intră în piața din România printr-un parteneriat strategic încheiat cu firma românească Aluterm Group, se arată într-un comunicat de presă. Începând cu acest an Record va oferi în România soluţii complete de automatizare a căilor de acces.

Grupul Record, cu sediul în Fehraltorf, Elveţia, produce şi furnizează produse pe pieţele globale prin intermediul a 29 de filiale şi 200 de agenţii. Record asigură dezvoltarea, distribuirea, instalarea şi întreţinerea uşilor automate şi a perifericelor din 1953.

Compania comercializează peste 75.000 de operatori de uşi pe an. În prezent, peste 500.000 de uşi în întreaga lume utilizează automatizări Record.

Aluterm Group se numără printre principalii furnizori naţionali de sisteme automate pentru uși. Compania are o experienţă în soluţiile de automatizare a căilor de acces (automatizări de uși, de porți și de ferestre) acumulată în cei peste 20 de ani de activitate. Aluterm Group este compania Românescă înfiinţată în 1993, având sediul central la Cluj-Napoca, o reţea naţională de puncte de lucru (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău) şi 3 divizii de activitate: Siatec (soluţii pentru automatizarea căilor de acces), Makroplast (policarbonat, trape de fum, luminatoare), Parkomatic (sisteme de parcare).