Metalurgiei Park Residence pune în folosință primele 2.000 de unități locative din Faza I a proiectului

Primele 2.000 de unități locative din complexul rezidențial Metalurgiei Park Residence, concept al Sudrezidentia.ro, sunt gata și vor fi date în folosință. Totodată s-au pus în vânzare şi primele spaţii comerciale Clasa A aflate la parterul blocurilor, ale căror preţuri se situează în jurul sumei de 1.600 e/mp.

Din totalul de aproximativ 5.000 de apartamente destinate Fazei I a proiectului imobiliar, au fost finalizate şi date în folosinţă 2000 de apartamente şi se estimează că, până la finalul anului, vor mai fi date din folosinţă aproximativ 1000 de apartamente.

Sunt începute deja şi lucrările de construcţie pe aliniamentul străzii Drumul Jilavei pentru un număr de 3.000 apartamente, cu acces rapid către staţia de metrou Apărătorii Patriei, se arată într-un comunicat de presă.

Metalurgiei Park Residence în cifre:

– Prețurile apartamentelor puse în vânzare în cadrul proiectului încep de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare este de 1.500 de euro plus TVA 20%.

– Aproximativ 60% dintre apartamentele puse în vânzare au fost creditate prin programul Prima Casă. Un alt segment important de cumpărători, îl reprezintă persoanele sau companiile interesate de o investiţie imobiliară în vederea închirierii;

– Faza I se derulează pe aproximativ 25 ha şi cuprinde un număr de 15 ansambluri rezidenţiale cu o gama foarte variată de apartamente şi cu o mare diversitate a compartimentărilor interioare;

– Dintre clienţii Metalurgiei Park Residence putem enumeră: tânăra sau tânărul angajat, familiile nou căsătorite, având o vârstă de până la 35-40 de ani, fiind de regulă angajat al corporaţiilor din România, interesat mai ales de un apartament nou cu 2 sau 3 camere, aflat într-o zona rezidenţială modernă, populată cu acces facil către şcoli, grădiniţe, precum şi cu acces rapid către marile centre comerciale din imediată apropiere: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo şi cu o foarte bună poziţionare din punctul de vedere al accesului la mijloacele de transport în comun, mai ales metrou;

Metalurgiei Park Residence este concept al Sudrezidential.ro, care deţine toate drepturile de proprietate intelectuală şi care derulează în exclusivitate activitate de vânzare şi promovare a proiectului imobiliar.