BRIP investește 10 milioane de euro în New Residence București

Compania British Romanian Investment Partenership, parte a fondului de investiţii britanic ARDC (UK) Ltd, a lansat al doilea proiect rezidenţial dezvoltat în România – ansamblul New Residence Bucureşti, care cuprinde 24.000 mp construiţi, pe un teren de 10.000 mp., investiție estimată la 10 milioane de euro. Complexul va amplasat în cartierul Drumul Taberei și va dispune de 216 apartamente finisate, la cheie, şi de o arhitectură în stil englezesc, cu regim de înălţime scăzut, de P+2E+M.

Acum proiectul se află în prima fază de construcţie, care va fi finalizată în luna decembrie a acestui an, urmând ca întregul proiect să fie livrat în primăvara anului 2017.

New Residence Bucureşti va dispune de 45 de garsoniere, disponibile în cinci modele diferite şi poziţionate atât la etajele 1 şi 2, cât şi la mansardă, 117 apartamente de două camere, disponibile în 13 modele, cu o suprafaţă cuprinsă între 57 şi 77 mp, şi 54 de apartamente cu trei camere, disponibile în cinci modele, cu suprafeţe cuprinse între 85 mp şi 95 mp.

Complexul rezidenţial va cuprinde parc privat, club de socializare, locuri de parcare, 14 spaţii comerciale, supermarket, sală de fitness, afterschool, farmacie şi locuri de joacă pentru copii.

Prin acest proiect, ARDC (UK) Ltd, asociatul majoritar al BRIP, realizează a doua investiţie imobiliară în Bucureşti, după finalizarea în 2015 a ansamblului New Residence Măgurele – peste 180 de apartamente, patru spaţii comerciale şi opt case de tip individual şi duplex