Conferința Marketing & Vânzari în Construcții, acum în orașul tău

Care sunt strategiile câştigătoare pentru oamenii de vânzări din construcţii? Cum dublezi vânzările companieicu acelaşi număr de oameni? Cum vinzi direct pe şantiere fără oameni de vânzări?
IBC Focus, lider naţional în monitorizarea pieţei de construcţii din România organizează primul eveniment dedicat departamentelor de management şi vânzări ale companiilor de construcţii, instalaţii şi dotări de clădiri. Acum, pentru prima dată în oraş, aveţi şi dumneavoastră acces la un sistem revoluţionar, participând la:

Conferinţa “19 lucruri pe care nu le ştiai despre vânzări în construcţii” organizată în:

Cluj–Napoca – 20 octombrie 2016 – Detalii aici
Oradea – 24 octombrie 2016 – Detalii aici
Arad – 25 octombrie 2016 – Detalii aici
Timişoara – 26 octombrie 2016 – Detalii aici
Baia–Mare – 3 noiembrie 2016 – Detalii aici

Merită să participaţi doar dacă:

• Vreţi să aflaţi Secretul multinaţionalelor şi cum reuşesc 5% din companiile din România să deţină 50% din piaţa construcţiilor
• Vreţi să descoperiţi metode despre Cum îţi spionezi concurenţă în construcţii? Cum aflaţi ce scrie presa despre concurenţă, câţi angajaţi vor să părăsească acea companie şi alte tehnici de spionare a concurenţei
• Vreţi să ştiţi Care sunt oportunităţile de vânzare în momentul de faţă în România şi care sunt cele mai importante 10 şantiere din zona în momentul de faţă, cu o valoare de peste 1 milion euro fiecare.

Cine merită să participe?

– Proprietari de afaceri din domeniul construcţiilor, instalaţiilor şi cel al dotărilor de clădiri
– Directori generali, Directori de vânzări, Directori de marketing

Despre evenimente: Conferinţa Marketing și vânzari în Construcţii

Cluj–Napoca – 20 octombrie 2016 – Detalii aici
Oradea – 24 octombrie 2016 – Detalii aici
Arad – 25 octombrie 2016 – Detalii aici
Timişoara – 26 octombrie 2016 – Detalii aici
Baia–Mare – 3 noiembrie 2016 – Detalii aici

Taxa participare: 100lei + TVA– Programul şi invitaţia pot fi obţinute aici. Nu uitaţi. Dacă nu va înscrieţi, probabil că o va face concurenţă dumneavoastră!

IBC Focus estelider de piaţă cu o experienţă de 11 ani exclusiv în monitorizarea şi studierea pieţei construcţiilor din România, ce deţine cea mai mare baza de date online din România cu şantiere private sipublice – www.raportuldeinvestitii.ro.