A-Heat investește 10 milioane de euro pentru extinderea Therme București

Compania austriacă A-Heat, proprietarul complexului Therme București, a anunțat că va deschide până la finalul acestui an un nou corp conectat cu zona Galaxy, după o investiție de 10 milioane de euro. „Numărul de vizitatori îl depă­şeşte pe cel al oricărui alt proiect al gru­pului nostru în Europa pentru pri­mul an de operare”, a declarat Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat. Therme București este poziționat în zona Balotești și a fost deschis în luna ianuarie a acestui an.

Conducerea grupului A-Heat es­ti­ma anterior un număr de 900.000- 1.100.000 de vizitatori pen­tru primul an de funcţionare. Com­ple­xul are o capa­citate de 4.000 de persoane simultan. „În perspectiva extinderii cen­tru­lui, numărul de angajaţi va creşte în pe­rioada imediat următoare”, a pre­ci­zat Christian Weiser. Comple­xul are în prezent 500 de angajaţi.

Proiectul Therme, a cărui con­struc­­ţie a început în anul 2013, a ne­ce­­­si­tat o investiţie iniţială de circa 50 de milioane de euro şi are o capa­ci­tate de circa 4.000 de persoane simultan.