Eagle Development Estate va termina în scurt timp primul bloc din proiectul Estic Park

Compania cu capital isrealian Eagle Development Estate va finaliza în viitorul apropiat prima clădire din cadrul proiectului rezidenţial Estic Park, incluzând 125 de apartamente, după o investiție de 6 milioane de euro. Întregul proiect, situat la intersecția bulevardelor Pantelimon și Dobroiești, pe malul lacului Dobroiești, se ridică la peste 26 milioane de euro

În total, complexul este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuinţe, dezvoltarea proiectului urmând să se facă în patru etape principale, pe durata unei perioade de şase ani.

”Am regândit ansamblul şi am adăugat numeroase facilitaţi din dorinţa de a crea un concept integrat, Estic Park urmând să fie un proiect de referinţă. În plus, piaţa rezidenţială actuală are fundamente mult mai solide, cererea existentă astăzi fiind mult mai solvabilă comparativ cu anul 2008, accesibilitatea achiziţionării unei locuinţe noi fiind mai bună”, a declarat Joseph Cohen, preşedinte ILDC România.

Până la finalizarea întregului proiect vor fi implementate facilităţi precum amenjarea unei promenade pe malul lacului Dobroeşti, aflat în imediata vecinătate a Estic Park, o zonă de servicii şi spaţii comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), numeroase locuri de joacă pentru copii şi facilităţi pentru activităţi sportive (pistă de jogging, teren de tenis, skate park).

Preţurile de vânzare pleacă de la 44.850 de euro Ă 5% TVA pentru un studio cu o suprafaţă utilă totala de 45,1 metri pătraţi, de la 53.100 de euro Ă 5% TVA pentru un apartament cu două camere (57,3 metri pătraţi suprafaţă utilă totala) şi de la 70.700 de euro Ă 5% TVA pentru apartamentele de trei camere (71,8 metri pătraţi suprafaţă utilă totala).