Al doilea bloc finalizat pe malul lacului Dobroești, în Estic Park

Israel Land a finalizat construcția celui de-al doilea bloc a proiectului Estic Park, de 125 de apartamente, de pe malul lacului Dobroești din sectorul 2 al Capitalei.

Dezvoltatorul proiectului, grupul Israel Land Development Company (ILDC), are un istoric de peste 100 de ani, fiind cotat la bursa din Tel Aviv din 1953. Grupul are investiții pe segmentele rezidențial, logistic, retail și hoteluri în Israel, Polonia și România. Până în prezent dezvoltatorul a investit peste 30 de milioane de euro în Estic Park: infrastructură, două blocuri cu 250 de apartamente și facilități.

În acelaşi timp, compania de consultanță și intermediere imobiliară, Green Alley, a anunțat deja vânzarea a 90% din faza a doua a proiectului, adică blocul proaspăt finalizat.

Proiectul este adresat segmentului mass-market, apartamentele tranzacționându-se cu o medie de 1.250-1.300 euro/mp + TVA. Cererea a venit cu precădere din partea familiilor tinere pentru care zona era una de interes, atrași fiind de vederea către lac precum și de facilitățile din proiect: comunitate cu acces controlat, spații verzi, loc de joacă, locuri de parcare, spațiu dedicat animalelor de companie etc.

Green Alley a fost înființată de Alina Verdeață, fost Managing Partner în Coldwell Banker.