Facilitec Romania preia un proiect de 55.000 mp

Facilitec România a preluat managementul facilităților pentru întreaga clădire de birouri Willbrook Platinum, care însumează peste 55.000 mp.

Facilitec va oferi servicii de management al proprietății, repartizarea costurilor, mentenanța tehnică, revizia echipamentelor, DDD (Dezinfecție, Dezinsecție și Deratizare), curățenia spațiilor comune, dezăpezire, grădinărit și servicii private pentru situații de urgență (pompieri).

Tomás Manjón, managing partner al Facilitec România, declară: “Am câștigat încrederea Grupului Willbrook în urma unei colaborări foarte bune, de peste 2 ani de zile, în care Facilitec s-a ocupat de managementul facilităților pentru toate proiectele rezidențiale ale grupului – Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, North Star, Grace Garden și Rose Garden.

Willbrook Platinum este o clădire ca un mic oraș. În fiecare zi lucrează în el câteva mii de oameni și noi trebuie să ne asigurăm ca au cele mai bune condiții de muncă. Într-o asemenea clădire apar provocări mereu, în special cele de ordin tehnic, și trebuie rezolvate fără să afectăm activitatea chiriașilor”.

Dintre companiile cu sediul în Willbrook Platinum se numără Samsung, TNT România, Realitatea TV, Pfizer România, Carmistin International, The Movement Center și Theta.

 

De la lansarea pe piața din România, Facilitec a devenit o referință de încredere pe piața de facility management, având în portofoliu proiecte precum Palazzo de Italia, Floreasca 1, Estic Park, Gran Via Park, Timișoara 58, Green Vista, 60 de apartamente pentru Huawei, Ivy, Zosima, Lacul Tei, GVI Town care însumează peste 1.500 de apartamente și 75.000 m2 de birouri.