Praktiker România a lansat un amplu catalog de decoraţiuni şi amenajări interioare

Praktiker, unul dintre cele mai renumite brand-uri de Do-It-Yourself (DIY) din România, a lansat catalogul de decoraţiuni şi amenajări interioare. Catalogul poate fi răsfoit online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau poate fi descărcat pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play. De asemenea, acesta este disponibil gratuit şi în magazine, putând fi răsfoit de către clienți.

catalog-deco-praktiker

În cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispoziţia clienţilor săi produse destinate atât micilor modificări casnice, cât şi schimbărilor majore pentru redecorarea completă a unei camere sau chiar a întregii case. Pentru că toamna este o sursă inepuizabilă de inspiraţie, Praktiker a inclus în catalog game variate de draperii, tablouri, covoare şi mici elemente de decor, dar şi articole de mobilier, gresie, faianţă, parchet şi uşi. În plus, Praktiker prezintă în catalog și idei de amenajare, din care clienţii se pot inspira pentru a-şi pregăti casa pentru un nou sezon.

„Este un catalog destinat atât amatorilor, cât şi profesioniştilor, toate noutăţile, produsele şi soluţiile respectând principiul cel mai bun raport calitate – preţ. Produsele prezentate în catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar şi cumpărate direct din magazinele Praktiker“, afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Catalogul este structurat pe trei capitole, oferind informaţii detaliate cu privire la mobilier, amenajări interioare şi încălzire.

182751861

Mobilier

Alegerea mobilierului este poate cea mai importantă etapă în decorarea unei case, pentru că acesta trebuie să se integreze perfect în spaţiu, iar rezultatul final să ofere un design uniform şi o ambianţă primitoare, cu un echilibru perfect între spaţiile libere şi cele ocupate. Pentru că toamna petrecem mai mult timp acasă, în capitolul destinat mobilierului, clienţii găsesc sfaturi şi informaţii utile despre cum pot alege corect un mobilier şi cum se pot inspira din culorile toamnei pentru o casă practică şi primitoare în sezonul rece.

Amenajări interioare

Micile detalii fac diferenţa, iar când este vorba despre decoraţiunile interioare, conceptul se aplică şi mai mult! Capitolul dedicat amenajărilor interioare include o gamă variată de produse

în ton cu anotimpul rece: de la perdele, draperii, corpuri de iluminat, pături şi covoare până la elemente de decor (perne, vaze, tablouri).

Încălzire

În sezonul rece avem nevoie de soluţii de încălzire eficiente pentru a ne putea bucura de confort şi căldură „acasă“. În acest capitol, specialiştii Praktiker recomandă o gamă largă de sisteme de încălzire, în funcţie de dimensiunea spaţiului şi stilul preferat: de la centrale termice, boilere şi şeminee, până la accesorii precum calorifere, ţevi, robineţi sau convectori cu reglare electronică a temperaturii.

Despre Praktiker

În România, Praktiker are un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.