Grupul Prista Oil a închiriat un spațiu de depozitare de 2.500 mp în Equest Logistics Center

Grupul Prista Oil a închiriat un spațiu de depozitare cu o suprafață de 2.500 de metri pătrați în cadrul proiectului Equest Logistic Center, deținut de grupul East Balkan Properties, la kilometrul 13 al autostrăzii București – Pitești, tranzacție intermediată de firma de consultanță imobiliară DTZ Echinox.

DTZ a susținut chiriașul prin furnizarea datelor relevante din piață în vederea identificării unui spațiu modern, care să corespundă noilor norme în vigoare pentru depozitarea produselor considerate cu grad ridicat de inflamare din clasa ADR.

Equest Logistic Center a reprezentat cea mai bună opțiune datorită disponibilității imediate a suprafeței solicitate, calității construcției, precum și a flexibilității dezvoltatorului în efectuarea modificărilor în conformitate cu cerințele stricte ale chiriașului.

“Spațiile de depozitare pentru produse ADR sunt foarte puține ca număr și, în general, se află în proprietatea respectivilor utilizatori. Ele se amenajează la cerere, în funcție de tipul de produse care vor fi stocate. Cererile de nișă sunt mai dificil de rezolvat și necesită investiții suplimentare. Foarte importantă este comunicarea și cooperarea dintre chiriaș și dezvoltator pentru realizarea scenariului optim”, a declarat Rodica Târcavu, Senior Broker Industrial Agency.

Equest Logistic Center este un proiect cu o suprafață închiriabilă de peste 56.000 de metri pătrați situat la intrarea pe autostrada București – Pitești, cel mai important pol logistic din apropierea Capitalei. Tranzacția realizată cu grupul Prista Oil a dus gradul de ocupare al proiectului la 95%, spațiul fiind ocupat în luna iunie a acestui an.
Grupul Prista Oil este una dintre cele mai mari companii din Bulgaria, cu activități în producția și distribuția lubrifianților. Închirierea spațiului de depozitare din cadrul Equest Logistic Center este rezultatul planurilor de dezvoltare a activității la nivel local.

„Găsirea unui spațiu de depozitare pentru produsele comercializate de către compania noastră nu a fost ușoară. Pe lângă respectarea condițiilor solicitate de către legislația actuală, disponibilitatea imediată a fost un criteriu foarte important. Colaborarea foarte bună cu DTZ și Equest Logistic Center ne-a oferit posibilitatea să identificăm un spațiu modern, structurat pentru nevoile noastre și cu disponibilitate imediată”, a spus Valentin Ionescu, General Manager Prista Oil.