BRIP termină construcția proiectului New Residence București în primăvara lui 2017

Complexul New Residence București, construit de fondul de investiții British Romanian Investment Partnership (BRIP), este cea mai mai mare investiție rezidențială realizată anul acesta în sectorul 5 al capitalei, conform datelor furnizate de primăria sectorului.

Investiția estimată la 10 milioane de euro se va concretiza în primăvara lui 2017 în peste 200 de locuințe finisate la cheie, precum și în spații comune protejate pentru viitorii locatari, ce le va oferi facilități compexe, atent alese, precum locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii și afterschool, farmacie, supermarketuri, club de socializare.

Până în prezent a fost rezervat un procent de 20% din complexul New Residence București, ceea ce reprezintă peste 3 milioane de euro. Cel mai scump apartament achiziționat valorează 88.000 E și are 3 camere, cu suprafață totală de 95 mp, în timp ce, cea mai ieftină locuință cumpărată valorează 36,000 E și este o garsonieră cu suprafața de 41 mp.

“Anul acesta am simțit o evolutiebună a pieței rezidențiale. În scurt timp de la începerea construcției New Residence București am început să primim solicitări, drept urmare am reușit să videm 20% din tot complexul, în doar câteva luni, înainte de finalizarea etapelor de construcție. Dacă se va păstra această tendință, în următorii ani vom avea în vedere cel puțin 5 proiecte rezidențiale noi”, a afirmat Cristian Mercioniu, General Manager New Residence.

Lucrările de construcție ale New Residence București, au început în luna iunie a acestui an.