Nordis a vândut deja 70% din viitorul proiect Nordis Residence – Herăstrău Park

Agenția imobiliară Nordis, care activează în nordul Capitalei, a anunțat că 70% din apartamentele proiectului imobiliar Nordis Residence – Herăstrău Park s-au vândut deja în fază de proiect. Pentru viitor, sub brandul Nordis Residence urmează a se mai construi și vinde cel puțin două proiecte rezidențiale: Nordis Residence- Otopeni și Nordis Residence- Străulești, cu un total de 48 de apartamente, conform www.dailybusiness.ro.

Nordis a lansat în acest an marca proprie de apartamente, Nordis Residence, sub care va realiza ansambluri rezidențiale premium si middle plus, cu număr redus de apartamente, amplasate în zona de nord a Capitalei, cu finisaje de calitate si materiale tip “green building” dar și facilități pentru locatari – saună, sală de fitness etc.

„Activitatea de consultant imobiliar, prin care primeam feedback direct de la clienți, dar și colaborarea directa cu dezvoltatorii, prin prezența și implicarea noastră în fiecare fază a unui proiect imobiliar, toate acestea ne-au ajutat să ajungem astazi să dezvoltăm propriul ansamblu rezidențial. Mai avem doar 6 apartamente de vânzare dintr-un întreg proiect de lux, la numai trei luni după lansare”, declară fondatorul Nordis, Emanuel Poștoacă.

Ansamblul Nordis Residence este poziționat în cartierul Herastrău – Sat Francez și are o arhitectură elegantă, cu îmbinări de sticlă, lemn și granit, iar clădirea este dotată cu elemente verzi, precum panouri solare pentru încălzirea apei, izolarea termică a imobilului cu vată minerală bazaltică – produs natural, ignifug, iluminare cu LED a spațiilor comune, tâmplărie exterioară cu geam tripan. “Am luat în considerare toate acele detalii care, combinate, duc la sporirea confortului viitorilor proprietari. Avem spatii vitrate mari, terase spațioase placate cu lemn deck, bucătării separate. Între etaje avem “placă-dală” de 25 de cm grosime, fara grinzi aparente, iar între apartamente am folosit cărămidă plină pentru o bună izolare fonică. Am prevăzut imobilul cu sală de fitness și saună pe care le vom preda utilate”, enumeră dezvoltatorul.

Nordis Residence este un proiect premium, cu un număr redus de unități. În total se vor construi 23 apartamente, cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele cu două camere sunt vândute în totalitate. Apartamentele cu trei camere au spații interioare generoase, între 115 și 130 mp suprafață utilă, iar cele cu patru camere au 140 mp suprafață utilă.

Finisajele exterioare și interioare sunt green style, imobilul beneficiind de fatada ventilata placata cu Trespa iar la intrarea în clădire va fi amenajată o zonă de recepție prevăzută cu o grădină verticală.