România asigură 16,3% din portofoliul total al Immofinanz

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 16,3% din portofoliul total al companiei, se arată într-un comunicat de presă al societății. Cele 76 de proprietăți (20 investiții finalizate, 2 proiecte în dezvoltare, 9 proiecte imobiliare adiționale [apartamente destinate vânzării după finalizare] și 45 de proiecte în analiză) au o valoare de 853,2 milioane de euro (633,3 milioane de euro – investițiile finalizate, 44,8 milioane de euro – proiectele în dezvoltare, 1,7 milioane de euro – proiectele adiționale, 173,5 milioane de euro – proiectele în analiză). Valoarea reală estimată dupa finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale Grupului în România se ridică la 105,4 milioane de euro.

În primele două trimestre ale anului financiar scurtat 2016, veniturile din închirieri în România au crescut cu 2,9% și s-au ridicat la 22,9 milioane de euro, ceea ce reprezintă 14,9% din veniturile din închirieri totale la nivel de Grup.

Immofinanz este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova.