Dico și Țigănaș va proiecta noua bază sportivă a U Cluj-Napoca

Societatea care s-a ocupat de Cluj Arena, Dico și Țigănaș, va proiecta baza sportivă a clubului de fotbal U Cluj-Napoca din localitatea Sălicea (comuna Ciurlia), investiția de 2 milioane de euro, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Complexul sportiv va cuprinde 3 terenuri de fotbal, peste 20 de camere pentru cazarea fotaliştilor, o cantină, o sală de mese și un cabinet medical.

Managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că primăria din Ciurila și-a dat acordul pentru concesionarea terenului unde se va construi noua bază de pregătire a Universității.

„Mă bucur foarte mult de acest lucru, e un prim pas. Mai avem și alți pași de urmat, dar important e că și-au dat acordul. Acum trebuie să găsim cea mai bună formă legală de a intra în posesia terenului. Eu cred că într-un an și jumătate, doi, baza va fi gata”, a declarat Sabău pentru Ziua de Cluj. „Obiectivul nostru este să avem o bază sportivă, și promovarea e foarte importantă, dar în primul rând e necesar să avem baza”, a spus Sabău în urmă cu câteva săptămâni.