Immochan negociază cu Klaus Reisenauer achiziția unui teren în Sibiu necesar construirii unui mall

Compania franceză Immochan negociază cu omul de afaceri Klaus Reisenauer achiziția unui teren de peste 45.000 de metri pătrați în Sibiu necesar pentru construcția unui mall, scrie Ora de Sibiu.

‘’Pe terenul din Sibiu vrem să demarăm un nou centru comercial ce ar urma să dispună de o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp. Proiectul ar putea sa fie demarat în cursul anului 2017 și finalizat în cursul anului 2018, iar investițiile ar putea depăși 30 de milioane de euro”, a declarat Klaus Reisenauer, în octombrie 2016.

Immochan a ochit deja trei terenuri în Bucureşti, Sibiu şi Craiova pe care le-ar putea cumpăra pentru a dezvolta trei mari proiecte de retail, iar investiţiile ar putea ajunge la 300 de milioane de euro. “Avem terenurile identificate, pe care să lucrăm, dar nu suntem încă proprietari. Există o modalitate legală prin care poți bloca terenurile o perioadă de timp, timp în care analizezi fezabilitatea. În cinci ani, sper ca proiectele să existe”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

Immochan, divizia de imobiliare a companiei Auchan, deţine pe piaţa locală centrul comercial Coresi din Braşov şi alte 22 de galerii comerciale

Investiţia totală realizată până acum în România de Immochan se ridică la 170 milioane euro.