Imoteca vinde două apartamente în fiecare zi în ansamblul rezidențial Gran Via Park

Imoteca a vândut pentru grupul Gran Via Real Estate 384 de apartamente din primele 2 faze ale proiectului Gran Via Park, înainte de data finalizării acestora. Vânzările au început în primăvara anului 2016, în cadrul tIMOn. A treia fază se va lansa pe 25 mai 2017, în ziua de deschidere a tIMOn Târgul Imobiliar Naţional, cel mai mare eveniment imobiliar al anului, zi în care se vor anunţa lansări de peste 3.000 de locuinţe noi.

384 locuinţe au fost deja tranzacţionate în complexul Gran Via Park, intermediat de agenţia imobiliară Imoteca, The Residential Experts. Gran Via Park va avea, în final, 1.100 de apartamente.
„Piaţa rezidenţială a ajuns într-un moment foarte bun, în care preţurile sunt ţinute sub control, iar calitatea proiectelor imobiliare este la un nivel superior. Gran Via Park este unul dintre cele mai mari proiecte din sectorul 6, iar ritmul alert al vânzărilor se datorează, în mod special, locaţiei şi raportului calitate-preţ foarte bun, dar, şi poziţionării acestuia, de cea mai bună opţiune din sectorul 6, pe care proiectul a dovedit-o şi pe care o menţinem în continuare. Nicio zi fără un apartament semnat ar fi fost motto-ul echipei de vânzări Gran Via Park, însă am depăşit acest deziderat, ajungând la 2 unităţi locative pe zi vândute, în fiecare zi la biroul nostru de vânzări”, a declarat Rafaela Nebrada, Managing Director Imoteca, The Residential Experts consultantul de marketing şi brokerul de vanzarie exclusiv al proiectului Gran Via Park.

Ansamblul Gran Via Park însumează 544 de garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere. Preţurile pornesc de la 42.000+TVA pentru un studio. Situat la intersecţia dintre Bulevardul Timişoara şi strada Braşov, la Lujerului, lângă mall-ul Plaza, proiectul este singurul complex din zona care va beneficia de un parc privat de aproximativ 4.000 de mp şi centru pentru comunitate.

Gran Via Real Estate este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari spanioli, care acţionează pe piaţa din România încă din anul 2006. Compania dezvoltă în prezent în Bucureşti 3 proiecte rezidenţiale de amploare: Timişoara 58, Gran Via Park şi Aviaţiei, care însumează împreună aproximativ 2.400 de apartamente. Dintre acestea, 534 de unităţi au fost deja livrate.