Inditex își mută sediul din București în clădirea de birouri Globalworth Tower

Globalworth anunță un nou chiriaș al Globalworth Tower – Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, a decis mutarea sediului din București în clădirea de birouri situată pe Bulevardul Barbu Văcărescu, într-un spațiu cu o suprafață de 1.500 de metri patrati.

Noul birou Inditex, situat la etajul 9 al clădirii, în care vor lucra aproximativ 100 de angajați, găzduiește atât echipele care fac parte din structura fixă a companiei, departamente precum HR, Financiar și Contabilitate, IT sau Servicii Generale, cât și echipele responsabile de brandurile prezente pe piața din România.

Globalworth Tower, a doua cea mai înaltă clădire din România, este o clădire de birouri clasa A, situată în partea de nord a orașului, în zona Calea Floreasca/Barbu Văcărescu, care pune la dispoziția chiriașilor săi birouri moderne, alături de o componentă de retail, astfel încât să le ofere un mediu de lucru plăcut și productiv. Globalworth Tower deține certificare Green Platinum LEED, fiind prima clădire din România și din Europa de Sud-Est certificată la cel mai înalt nivel Green.

Parteneriatul încheiat cu Inditex și faptul că aceștia au ales ca spațiul din Globalworth Tower să găzduiască noul lor sediu nu poate decât să ne bucure, confirmându-ne încă o dată că exigențele unora dintre cele mai mari companii din lume își găsesc un răspuns în standardele înalte de calitate și eficiență energetică pe care clădirile din portofoliul Globalworth le respectă. Suntem încrezători că noul birou Inditex, situat în centrul uneia dintre cele mai dinamice zone de business din țară, le va oferi celor care își vor desfășura activitatea aici soluțiile și facilitățile de care au nevoie pentru a-și îndeplini obiectivele, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.