NEPI Rockcastle speră să primească în această săptămână autorizația de construcție pentru mall-ul din Satu Mare

Oficialii New Europe Property Investments vor primi în această săptămână autorizația de construție a mall-ului pe care vor să-l ridice la Satu Mare și în următoarele săptămâni va fi finalizată procedura de licitație a lucrărilor de construcție, scrie presasm.ro.

Silviu Nicolescu, oficialul New Europe Property Investments/Rockcastle, a declarat că dacă nu ar exista această birocrație stufoasă în România, firma s-ar apucat deja de lucrări. ”Avem planurile și studiile, avem banii, noi am începe cât mai repede lucrările”, a spus Silviu Nicolaescu. Potrivit sursei citate, lucrările se vor finaliza în a doua parte a anului viitor. Mai mult, deja au semnat contractele cu cele mai importante branduri. ”Avem contracte importante semnate. Dar cu această parte se ocupă alți colegi de-ai mei”, a spus Nicolescu.

Printre cele mai importante branduri care vor veni la Satu Mare se numără Deichmann, Takko, H&M, Carrefour, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger, Subway și KFC.

Shopping City-ul celor de la NEPI/Rockcastle a trecut de Consiliul Local, care a aprobat Planul Urbanistic Zonal al proiectului. Deja a fost curățat terenul pe care se va construi viitorul mall.